top of page

Vad är Voice Dialogue?

image1.jpeg

Voice Dialogue är en terapeutisk metod som skapar inre frid och harmoni. Voice Dialogue är precis som det låter en dialog mellan de olika röster inom oss, det vill säga, våra olika delpersonligheter. Nyckeln i Voice Dialogue är att tydliggöra och välkomna ALLA delpersonligheter. Både de som vi är väldigt vana vid att uttrycka, och de som vi av olika anledningar har tryckt undan. Det magiska är att när vi säger ja till hela oss själva, till alla våra olika delpersonligheter, så upphör det inre kriget med oss själva. Det blir lugnt, harmoniskt och livsberikande.

I juni 2022 bjöd vi in Robert Stamboliev (psykolog och expert på Voice Dialogue, från Holland) till en 5 dagskurs som blev väldigt uppskattad. Voice Dialogue kom till Sverige för att stanna och nu startar vi ett årsprogram, fördelat på tre moduler. Läs mer om Årsprogrammet här

foto robert 2 (003).jpg

Media
Nedan är tips på introduktioner till Voice Dialogue, bland annat av en av grundarna, Hal Stone. Boken "Embracing Our Selves" och filmklippet "The Total Self". 

Skärmavbild 2022-11-03 kl. 14.10.31.png

Läs mer om vad vi erbjuder för utbildningar och kurser etcetera här

bottom of page