Retreater

I en unik miljö erbjuder vi mötesplats för retreat, återhämtning, inspiration och personlig utveckling. En plats och tillfälle att stanna upp, bli hörd, lyssna inåt och komma i kontakt med sig själv. En chans till vila. Som massage för själen i närvaro med vad som är viktigast just nu. 

4-6 december

Point of OK 

Självempati, sårbarhet och styrka.

I mitt liv har jag, som många med mig en ständig följeslagare, den inre kritikern. Ibland är den lugn, ibland rusar den fram och agerar. Det tog tid för mig att inse att den vill skydda mig och min sårbarhet. I denna retreat vill jag dela min resa och de verktyg som varit en hjälp för mig att bli vän med mig själv, hitta glädje och kärleken till mig själv.

Vi kommer på ett tillåtande, mjukt och tryggt sätt utforska vår självempati, sårbarhet och styrka som tillsammans ger oss ett inre och kärleksfullt ledarskap. En personlig resa i kontakt och närvaro där du kommer hem till dig själv och upptäcker att du redan är ok.

Plats: Sörby retreatcenter
Tid: 4-6 december 2020
Praktiskt: Du har med dig egna lakan och kläder för yoga och utomhus. Kostnad: Retreat inkl. mat och boende 4 500 kr/person och tillfälle. Ledare: Liselotte Bergenzaun Abel, leg psykoterapeut, mediyogalärare, cert. NVC-tränare och coach i Zen Coaching
Anmälan: liselotte@pointofok, eller 0737080029