Landa i Sörby, 

för dig som längtar efter en plats där du kan stanna upp.  Det kan vara när livet trasslar till sig, när det snurrar för fort, när det kör ihop sig och du inte kan orientera dig eller när livet tvärstannat.

Då erbjuder jag tre olika moduler, Klarhet 1, 2, 3 i konceptet Landa i Sörby som ger dig möjlighet att sjunka in i en rofylldhet där du blir omhändertagen och kan rikta din energi inåt på det som ska läkas, helas, upptäckas och utvecklas. Kontakta oss för mer info, liselotte@pointofok..com, 073 7080029

rose-616013_1920.jpg

                  Voice Dialogue

   

          Årsprogram  i Sverige. 

                 

                  2022/2023

Voice Dialogue är ett kreativt, levande och transformer-ande sätt att arbeta med både dina egen och dina medmänniskors inre utveckling. 

Vi har den stora glädjen att för första gången välkomna Robert Stamboliev till Sverige och Sörby retreatcenter. Voice Dialouge har lockat, hänfört och bidragit så mycket i vår egna inre utveckling under några år och det är helt fantastiskt att vi nu planerar för fem dagar med Robert i juni. 

Voice Dialougue som fördjupar kontakten inåt, där man utforskar och välkomnar både sina synliga och osynliga sidor av sig själv, är grundad av Hal och Sidra Stone. Deras första bok som heter, Omfamna ditt inre, beskriver hur betydelsefullt det är att välkomna och lära känna alla sina olika delpersonligheter. Transformationen i att omfamna alla sina aspekter, hitta acceptans, självkärlek och sitt OK till sig själv.  

robert foto-17 (003).jpg